Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Πως να κατακτήσετε το κάθε ζώδιο

Κριός
Το μόνο που χρειάζεται είναι να τον προσκαλέσετε με το ερωτικό σας βλέμμα και μετά να τον αφήσετε να σας κυνηγήσει. Αν μπείτε εσείς στη διαδικασία να τον κυνηγήσετε τότε σίγουρα έχετε χάσει το παιχνίδι. Ποτέ μην του θίξετε τον εγωισμό, είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του.

Ταύρος
Πρέπει να έχετε καλές γνώσεις μαγειρικής μιας και είναι λάτρης της καλής κουζίνας. Ένα ρομαντικό δείπνο και ένα αισθησιακό μασάζ είναι το κλειδί για να τον πλησιάσετε και να γίνει δικός σας.

Δίδυμοι
Πρέπει να του εξιτάρεις τη φαντασία για απίστευτα ερωτικά παιχνίδια. Τους αρέσουν οι εκπλήξεις και γοητεύονται από το μυστήριο. Αν τους αφήσετε να πάρουν πρωτοβουλία τότε να είστε σίγουροι για τη νίκη σας.

Καρκίνος
Τον αντιπροσωπεύει η λέξη "ευαισθησία". Οι κινήσεις σας για να τον πλησιάσετε πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές γιατί πληγώνεται εύκολα και δε συγχωρεί τα λάθη. Η ειλικρίνεια είναι κάτι που τον κερδίζει.

Λέων
Ο θαυμασμός, η ειλικρίνεια, η αμεσότητα και η αριστοκρατική συμπεριφορά σας είναι το όπλο για να κερδίσετε την καρδιά του. Μη ξεχνάτε να του εκδηλώνετε τον θαυμασμό σας απέναντι στο πρόσωπο του, είναι έξτρα μπόνους για σας.

Παρθένος
Λάτρεις της πρωτοτυπίας, του εντυπωσιασμού και της καθαριότητας. Αποφύγετε τις τρυφερές εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους διότι είναι κάτι που απεχθάνονται. Για να τον πλησιάσετε πρέπει να κερδίσετε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του.

Ζυγός
Το προσεγμένο και το διακριτικό περιβάλλον είναι η αδυναμία τους. Ο θαυμασμός για την εμφάνιση και την εξυπνάδα τους είναι το σημείο εκκίνησης. Το κομψό και το αισθησιακό ντύσιμο, τους εμπνέει καθώς και τα φλογερά υπονοούμενα. 

Σκορπιός
Μην τον κάνετε να ζηλέψει δε θα σας το συγχωρέσει ποτέ. Δείξτε του έτοιμοι για τα πάντα. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και την επιθετικότητα. Παίξτε μαζί του με τα μάτια.

Τοξότης
Οι διαδρομές και η περιπέτεια είναι τα σημεία προσέγγισης τους. Τα αστεία και ο εύθυμος τρόπος θα τον κάνουν να ενδώσει πιο γρήγορα. Η ρουτίνα τον διώχνει μακριά.

Αιγόκερως
Οι κινήσεις σας για να τον κατακτήσετε πρέπει να είναι προγραμματισμένες και σίγουρες. Δεν τους αρέσουν οι καυγάδες και τα πρόστυχα λόγια. Κάντε τον να νοιώσει μοναδικός.

Υδροχόος
Σαν εγκεφαλικό ζώδιο το όπλο για να ενδώσει είναι οι συζητήσεις με νόημα. Δεν του αρέσουν οι κανόνες και είναι ελεύθεροι εκ φύσεως.

Ιχθύες
Ζώδιο με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού. Οι εκδηλώσεις αγάπης και στοργής είναι το ευαίσθητο σημείο του. Κάντε τον να νοιώσει ασφαλής με την ενθάρρυνση και την υποστήριξη σας. Προσελκύεται από το μυστήριο. Προσκαλέστε τον να δείτε μαζί το ηλιοβασίλεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου