Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Χαρακτηριστικά Και Τρόποι Βελτίωσης Ζωδίων

Κριός
Περισσότερη οργάνωση και χρόνος για τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Αλλάξτε τρόπο σκέψης, τρόπο αναζήτησης της χαράς. Τα πράγματα πρέπει να είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα και των δύο σας. Αλλάξτε διατροφή, συνήθειες, φίλους, τον κοινωνικό κύκλο στον οποίο κινείστε, μην υποχωρείτε, αλλάξτε την εμφάνιση σας, υιοθετήστε ένα πιο γοητευτικό τρόπο. Μην είστε κάθετοι στις δηλώσεις σας. Αν το καλλιτεχνικό κομμάτι, οι ομάδες και η άθληση ανήκουν στον κύκλο των εργασιών σας, την έχετε κάνει οικονομικά, λαχείο!

Ταύρος
Αλλάξτε χώρα κατοικίας, εταιρεία, θέση, την παρουσία σας μέσα στο σπίτι, γίνεται πιο προσιτός. Συμπαρασταθείτε στα πρόσωπα που σας νοιάζονται. Ανακαλύψτε την ευγένεια, το savoir vivre, τη διπλοματικότητα, τις χειρονομίες καλής θέλησης. Αλλάξτε τα χόμπι σας και συνυπάρξτε με τους άλλους. Αντιμετωπίστε ζωή με θετικό βλέμμα. Μη φοβάστε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Δώστε περιθώριο να εκφραστούν και οι υπόλοιποι. Βγάλτε τις συντηρητικές νοοτροπίες έξω από τη ζωή σας. Βγάλτε τα περιττά κιλά. Μη φοβάστε να κάνετε χιούμορ. Αλλάξτε την πεσμένη μούρη, με ένα λαμπερό χαμόγελο. Αλλάξτε τον συντηρητικό τρόπο ντυσίματος σας, με ένα πιο σπορτίβ.

Δίδυμοι
Αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο ζείτε και κινείστε, τον τρόπο με τον οποίο μαγειρεύετε, τον τρόπο με τον οποίο πλασάρετε τον εαυτό σας. Μάθετε να είστε ξεκάθαροι, αισιόδοξοι και θετικοί. Μη βλέπετε τα πράγματα σαν βουνό. Μη λέτε "αυτό δε γίνεται". Μη λέτε "αποκλείεται". Προσπαθήστε να είστε πάντα πρόθυμοι και ξεκαθαρίστε το οικονομικό δεδομένο πρώτα. Αλλάξτε τη διατροφή σας και προσπαθήστε να μειώσετε το βάρος, που έχετε συγκεντρώσει τα πέντε χρόνια.

Καρκίνος
Κόψτε τις κακές διατροφικές συνήθειες, το τσιγάρο, το φαγητό, τη γκρίνια, δημιουργήστε χαρούμενη ατμόσφαιρα, αποδεσμευτείτε από το παρελθόν, ανανεώστε την εμφάνιση σας, κόψτε τα μαλλιά σας, δώστε τους ένα πιο φωτεινό χρώμα. Κόψτε τις παρεξηγήσεις, την τάση να παρερμηνεύετε αυτά τα οποία σας λένε, τις υπερευαισθησίες, την τάση να πηγαίνετε στη γωνιά να στέκεστε σαν μικρό παιδί κακομαθημένο που περιμένει να το πάρει κάποιος από το χέρι.

Ζυγός
Αλλάξτε τον συντηρητισμό σας, τη γκρίνια σας, την ανασφάλεια σας, τη νωθρότητα σας. Δείξτε ότι έχετε αντοχές, ότι είστε αποφασιστικοί, ότι μπορείτε να κόψετε τον βήχα, ότι έχει ψυχραιμία. Μη ρισκάρετε τον εαυτό σας συναισθηματικά και μην αφήσετε τις οικογενειακές εντάσεις και της καριέρας να χαλάσουν το υπέροχο κλίμα που επικρατεί πλέον στη ζωή σας.

Λέων
Αλλάξτε τον τρόπο που διασκεδάζετε, το φαγητό σας, τις διατροφικές σας συνήθειες, τις ώρες του ύπνου σας, κάθε αρνητικό παρατράγουδο που μπαίνει στη ζωή σας, τους πολύ συναισθηματικούς δεσμούς με την οικογένεια σας διότι κάποια στιγμή θα γίνουν τροχοπέδη. Γυμναστείτε, βρείτε καινούργιους κανόνες για τα πράγματα που λειτουργούν στο σπίτι. Αφήστε την επιθετικότητα και αντιμετωπίστε τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας με διαλλακτικό τρόπο. Αναπτύξτε τη διπλωματία σας.

Παρθένος
Η αλλαγή νοοτροπίας και κάποιες αναθεωρήσεις του τρόπου με τον οποίο επικοινωνείτε ή εξυπηρετείτε τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, μπορεί να σημαίνει γενικά ένα αλλιώτικο τρόπο ζωής. Είναι βέβαια σίγουρο, ότι θα αποδειχθείτε πέραν πάσης αμφιβολίας σαρωτικά οι νικητές στη μάχη της επιβίωσης και της καταξίωσης. Ιδιαίτερα τυχεροί είστε στο να βγάλετε χρήματα. Δεν είστε όμως στην καλύτερη φάση της ζωής σας από πλευράς επαγγελματική όταν πρόκειται να κάνετε συμβιβασμούς. 

Σκορπιός
Αλλάξτε την αναρχία που βασιλεύει ψυχολογικά μέσα σας, την τάση σας να παραπονιέστε και να κατηγορείτε τους μεν στους δε. Την τάση σας να θέλετε να περνά το δικό σας. Την ασυνέπεια σας και μερικές φορές την αδιαφορία σας απέναντι στις ανάγκες των άλλων.

Τοξότης
Αλλάξτε στάση απέναντι στη διαίσθηση σας που τελικά σας οδηγεί εκεί που πρέπει. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε. Η μεγάλη απελευθέρωση σχετίζεται με την καταπίεση σας την ψυχολογική, τη συναισθηματική  και την σεξουαλική. Απελευθερώνεστε από ψυχολογικά προβλήματα, ταμπού, περιορισμούς και ενδίδετε για πάντα σε έναν απερίγραπτο έρωτα.

Αιγόκερως
Αλλάξτε το προφίλ σας, εμφανισιακά, κοινωνικά, ψυχολογικά. Δείξτε δείγματα μεγαλύτερου δυναμισμού, κόψτε τα ψυχοφάρμακα, την μελαγχολία, την γκρίνια, την αυτοεγκατάλειψη και βάλτε στόχο μια νέα αγάπη και ένα απάνεμο λιμάνι για να αράξετε. Αγοράστε ή αλλάξτε σπίτι, γίνετε αυτόνομοι, φύγετε από το σπίτι σας και πάψτε να προσκυνάτε σαν ευαγγέλιο τις πεπαλαιωμένες πεποιθήσεις της μανούλας σας. Ξεχάστε το "τι θα πει ο κόσμος".

Υδροχόος
Αλλάζετε πολιτική, κατεύθυνση. Οι νόμιμες εξελίξεις θα είναι με το μέρος σας, όσο παραμένετε διπλωματικοί. Η οδός της προβολής και των ΜΜΕ επιβάλλεται πλέον για σας. Όμως δεν ενδείκνυται για σας καθόλου αδιαλλαξία.

Ιχθύες
Να αλλάξετε μυαλά, τακτικές επιδιώκοντας την ασφάλεια, να μάθετε να αναστέλλεται την κριτική σας ικανότητα, που φέρνει εσάς και τους άλλους σε δύσκολη θέση. Καταφέρετε να αλλάξετε την κυκλοθυμική σας τάση. Να μην αποδεικνύεστε καχύποπτοι, δύσπιστοι ή αγενείς απέναντι στους ανθρώπους. Αλλάξετε την αυτοεκτίμηση σας ανεβάζοντας την και οι αλλαγές στην καριέρα θα είναι αποτέλεσμα των καινούργιων υψηλών κοινωνικών στόχων τους οποίους έχετε θέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου