Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ζώδια & Σεξ

Κριός
Κολακεύετε όταν ο παρτενέρ του ανταποκρίνεται με όλες του τις αισθήσεις και δέχεται να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του.

Ταύρος
Λατρεύει το φλερτ και καθετί που εκπέμπει ερωτισμό. Τον τρελαίνουν τα τολμηρά εσώρουχα και χάνει τον αυτοέλεγχο του όταν βλέπει το σύντροφο του να λικνίζει το κορμί του με τη συνοδεία μουσικής. Ωστόσο αφήνετε μόνο όταν το θέλει.

Δίδυμοι
Του αρέσουν οι αιθέριες υπάρξεις που δε καταθέτουν τα όπλα από την πρώτη στιγμή. Η αντίσταση τον διεγείρει και τον απογειώνει.

Καρκίνος
Ο έρωτας είναι το παν για αυτόν και αφήνετε να τον παρασύρει το πάθος. Αδυναμία του οι άπειροι παρτενέρ που θα θαυμάσουν τις επιδόσεις του και θα αυτοσχεδιάσουν μαζί του. Η παραδοσιακή στάση δεν τον εκφράζει.

Λέων
Συχνά συμβαίνει οι ερωμένοι του να τον εγκαταλείπουν εξαντλημένοι και αποκαμωμένοι από τις υψηλές του απαιτήσεις. Όταν βλέπει παρτενέρ του να φτάνει σε οργασμό νοιώθει απίστευτη περηφάνια.

Παρθένος
Είναι ικανός να φθάσει στα άκρα αρκεί να καταλάβει τι ζητά ο σύντροφος του και να δεχθεί να προχωρήσει μαζί του στους πιο απόκρυφους ερωτικούς δρόμους αφήνοντας την πρωτοβουλία στο πάθος.

Ζυγός
Θεωρείται δάσκαλος στον έρωτα και ο ερωμένος του δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τις ερωτικές τους συναντήσεις. Ξεκινώντας από τα προκαταρκτικά συνεχίζει τα παρατεταμένα χάδια που οδηγούν στο ζενίθ την ερωτική απόλαυση.

Σκορπιός
Θέλει να νοιώθει ότι ο ερωμένος του του ανήκει ολοκληρωτικά. Αν αισθανθεί υποκρισία, όλα γκρεμίζονται.

Τοξότης
Είναι ενθουσιώδης και διαθέτει τέτοια  ορμή  που σίγουρα ο ερωμένος του είναι αδύνατον να μείνει ασυγκίνητος. 

Αιγόκερως
Όσο περνούν τα χρόνια βελτιώνετε. Πειραματίζεται σε πολλές στάσεις και μπορεί να γίνει πρωταθλητής για χάρη του ερωμένου του. Απολαμβάνει τα χάδια και του αρέσει να κάνει έρωτα σε πολλά περίεργα μέρη.

Υδροχόος
Του αρέσει να κάνει έρωτα στο κρεβάτι αλλά τις πιο πολλές φορές προτιμά την πρόκληση ή και την απαγόρευση. 

Ιχθύες
Είναι ικανός να κάνει τα πάντα με τους πάντες και να εκδηλώσει το ασυγκράτητο πάθος του και τον αισθησιασμό του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου