Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Τρόποι Για Να Μαρινάρετε Το Κρέας


  • Αναμείξτε ελαιόλαδο, κόκκινο κρασί και πάπρικα και αφήστε το κρέας να μαριναριστεί για ένα βράδυ.
  • Μαρινάρετε το κρέας για ένα βράδυ, με ελαιόλαδο, κομμένα κρεμμύδια, λεμόνι και δενδρολίβανο.
  • Για πιο πικάντικη γεύση στο κρέας σας, δοκιμάστε να το αφήσετε για 2-3 ώρες μέσα σε μείγμα από βότκα, ξίδι, ταμπάσκο και τζίτζερ.
  • Το χοιρινό, επειδή του ταιριάζει και η γλυκόξινη γεύση, μπορείτε να το βάλετε για ένα βράδυ σε μαρινάτα με ελαιόλαδο, χυμό πορτοκαλιού και φασκόμηλο.
  • Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 2-3 ώρες, μόνο με μουστάρδα και λεμόνι.
  • Το κοτόπουλο, επίσης, το μαρινάρετε για ένα βράδυ με λάδι, λεμόνι, σκόρδο και μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου