- Βρείτε εναλλακτικές λύσεις όπως η στέβια.
- Προσθέστε κανέλα για να μειωθεί η επιθυμία.
- Συνδυάστε υδατάνθρακες με πρωτεΐνες, π.χ. φρούτο με ξηρούς καρπούς για καλύτερο κορεσμό.
- Επιλέξτε φρούτα, αντί προϊόντα με ζάχαρη, όπως μπανάνα, καρπούζι, πεπόνι, ώριμα βερίκοκα και τα παστά φρούτα.
- Προσέξτε την "παραλλαγή" της ζάχαρης στα συσκευασμένα προϊόντα. Ονομασίες όπως γαλακτόζη, γλυκόζη, δεξτρόζη, εκχύλισμα βύνης, ζάχαρη άχνη, ινβερτοσάκχαρο, ισογλυκόζη, καστανή ζάχαρη, λακτόζη, μαλτόζη, μαλτοδεξτρίνη, μελάσα, μέλι, νέκταρ αγκάβε, πετιμέζι, σακχαρόζη, σιρόπι γλυκόζης, σιρόπι ή χυμός ζαχαροκάλαμου, σιρόπι καστανής ζάχαρης, σιρόπι ρυζιού, σιρόπι φρουκτόζης καλαμποκιού, τροποποιημένο άμυλο, φρουκτόζη.
- Το πιάτο μας πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής: ¼ υδατάνθρακες, ¼ πρωτεΐνες και το υπόλοιπο, φρούτα και λαχανικά.
Το ιστολογίο ασχολείται με θέματα προσωπικά, κοινωνικά αλλά και πιο γενικά και είναι ανοικτό σε εισηγήσεις, σχόλια ή ιδέες, για οποιοδήποτε θέμα, μέσα στο όρια της λογικής και της αξιοπρέπειας. Ευχαριστώ!
Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017
Απαλλαγή από τη Ζάχαρη
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου