- Αναμείξτε ελαιόλαδο, κόκκινο κρασί και πάπρικα και αφήστε το κρέας να μαριναριστεί για ένα βράδυ.
- Μαρινάρετε το κρέας για ένα βράδυ, με ελαιόλαδο, κομμένα κρεμμύδια, λεμόνι και δενδρολίβανο.
- Για πιο πικάντικη γεύση στο κρέας σας, δοκιμάστε να το αφήσετε για 2-3 ώρες μέσα σε μείγμα από βότκα, ξίδι, ταμπάσκο και τζίτζερ.
- Το χοιρινό, επειδή του ταιριάζει και η γλυκόξινη γεύση, μπορείτε να το βάλετε για ένα βράδυ σε μαρινάτα με ελαιόλαδο, χυμό πορτοκαλιού και φασκόμηλο.
- Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 2-3 ώρες, μόνο με μουστάρδα και λεμόνι.
- Το κοτόπουλο, επίσης, το μαρινάρετε για ένα βράδυ με λάδι, λεμόνι, σκόρδο και μαϊντανό.
Το ιστολογίο ασχολείται με θέματα προσωπικά, κοινωνικά αλλά και πιο γενικά και είναι ανοικτό σε εισηγήσεις, σχόλια ή ιδέες, για οποιοδήποτε θέμα, μέσα στο όρια της λογικής και της αξιοπρέπειας. Ευχαριστώ!
Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016
Τρόποι Για Να Μαρινάρετε Το Κρέας
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου